Welkom bij SpaPuur

Uit in Brabant? Ontdek wellnessresort SpaPuur!

Brabant staat bekend als de meest gezellige en gemoedelijke provincie van Nederland. De prachtige natuurgebieden en het grote aantal steden lenen zich daarom perfect voor een leuk dagje uit. Maar wilt u tijdens uw dagje uit in Brabant vooral ontspannen? Bezoek dan eens SpaPuur, waar gastvrijheid en genieten centraal staat! 

Opgiet sauna wellnessresort SpaPuur

Ontspannen dagje uit in Brabant bij SpaPuur

Een dagje uit in een wellnessresort is genieten. Niets hoeft, er zijn eindeloos veel mogelijkheden om te ontspannen, er is geen afleiding van de telefoon die ons constant bezig houdt... Heerlijk! SpaPuur is een middelgroot wellnessresort met voldoende sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten voor een complete dag ontspanning. Wat dacht u van een ontspannende opgieting in de grootste Kelo sauna van Brabant, of van lekker´floaten' in het zoutwaterbad? Zwem van binnen naar buiten in het grote zwembad en geniet van het uitzicht over de prachtige tuin in de comfortabele kruidenkamer. 

Uw lichaam moet hard werken tijdens een dagje sauna. Het is daarom belangrijk om voldoende te eten en drinken. In restaurant Puur geniet u van heerlijke à la carte gerechten. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een kopje koffie met wat lekkers of een borrel later in de middag. Overweeg ook eens om een ontspannende massage of beauty behandeling bij te boeken. De professionele masseurs leggen u compleet in de watten. De kers op de slagroom tijdens uw dagje uit in Brabant! 

Weekendje uit in Brabant

Wilt u een weekend écht tot rust komen? SpaPuur werkt samen met een aantal wellness hotels. Deze hotels bieden ontspannen wellness arrangementen aan, zodat u na een dagje sauna bij SpaPuur niet weer een heel eind terug hoeft te rijden. Want zeg nou zelf, wat is nu een betere afsluiting van uw ontspannen dagje uit in Brabant dan een heerlijk ontspannen hotelovernachting?