Welkom bij SpaPuur

Sauna Breda

Een dagje Brabants ontspannen in de buurt van Breda begint bij SpaPuur. De gemoedelijke sfeer, tal van faciliteiten en de uitstekende keuken zorgen voor een dagje compleet genieten. SpaPuur is gemoedelijk en kleinschalig, maar biedt toch voldoende faciliteiten voor een luxe dag vakantie. 


Faciliteiten

Wij staan bekend om onze prachtige Kelosauna. Dit is namelijk de grootste Kelosauna van Brabant! Ons binnen- én buitenbad is het hart van ons wellnessresort. U kunt hierin heerlijk afkoelen en ontspannen. In dit bad kunt u van buiten naar binnen zwemmen en andersom. Onze Himalaya sauna is een kunstwerk om te zien. Deze sauna in Brabant is opgebouwd uit hele oude zoutstenen. De warmte in de sauna zorgt ervoor dat de zoutkristallen ioniseren. De geïoniseerde zoutkristallen zuiveren uw luchtwegen. Met een milde temperatuur van 55 graden is dit een fijne sauna om mee te beginnen.

 

 

Acties en aanbiedingen

Op een voordelige manier kennis maken met SpaPuur? Bekijk dan eens onze acties en arrangementen pagina. Hier staan onze scherpe, kortlopende acties waardoor u voordelig kunt genieten van een dagje sauna in één van de mooiste wellnessresorts in de omgeving van Breda. Wilt u een complete dag beleven voor een vaste, lage prijs? Bekijk dan eens de arrangementen pagina. Hier staan kortlopende en langer lopende arrangementen op waardoor u een complete dag kunt beleven met een lunch, diner, massage of beautybehandeling. U heeft al een arrangement vanaf €24,95 p.p.

 

 

 

Weekendje weg

Gaat u een weekendje weg naar Breda? Neem dan eens een kijkje bij één van onze wellness hotels! Met een overnachting in één van onze wellness hotels bent u dichtbij SpaPuur waardoor u als één van de eerste naar binnen kunt. Nog een voordeel van het bezoeken van SpaPuur in het weekend: op zondag zijn de meeste gelegenheden in Breda dicht. SpaPuur is zeven dagen per week geopend. Wij verwelkomen u graag!