Dagje sauna met overnachting in een wellness hotel

Een dagje sauna is een dag complete ontspanning. Uw lichaam én geest komen volledig tot rust. Sommigen zeggen zelfs dat een dagje sauna gelijk staat aan een dagje vakantie. Wat is er nu fijner dan een ontspannen dagje sauna af te sluiten met een overnachting in een wellness hotel? Op deze pagina vindt u een overzicht van een aantal hotels in de buurt van SpaPuur. 


Wellness hotel Auberge du Bonheur

Auberge du Bonheur

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij Auberge du Bonheur. De kamers van dit wellness hotel zijn uniek ingericht en hebben een rustieke sfeer. U geniet iedere ochtend van een vers ontbijt om de dag goed te beginnen. Keer voor lunch en diner terug naar het bekende restaurant Auberge Du Bonheur. Proef de verse ingrediënten terwijl u geniet van een prachtig uitzicht over de tuinen.

6 km

10 minuten rijden

Meer informatie
Wellness hotel NH Hotel Waalwijk

NH Hotel Waalwijk

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij NH Hotel Waalwijk. Dit gezellige wellness hotel is ideaal gelegen tussen Tilburg en Den Bosch. Degenen die op zoek zijn naar frisse lucht, zullen met genoegen het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen bezoeken, dat vlak in de buurt ligt.

15 km

20 minuten rijden

Meer informatie
Wellness hotel Meneer Van Eijck

Meneer Van Eijck

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij Meneer Van Eijck. De gastvrije ontvangst door de medewerkers en de warme sfeer in het restaurant zullen bijdragen aan een prettig verblijf. Dit wellness hotel beschikt over een uitstekende keuken. Of u nu komt voor lunch, diner of borrel, het keukenteam staat op elk moment voor u klaar.

25 km

27 minuten rijden

Meer informatie
Wellness hotel Sandton Hotel Eindhoven City Centre

Sandton Hotel Eindhoven City Centre

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij Sandton Hotel Eindhoven City Centre, gelegen in de binnenstad van Eindhoven en schuin tegenover het beroemde Van Abbe Museum. Het bekende Parktheater, het Philips Muziekcentrum, het PSV Stadion, en de Genneper Parken bevinden zich op loopafstand van dit wellness hotel. Een verrassend en comfortabel wellness hotel met een sfeervolle inrichting.

45 km

43 minuten rijden

Meer informatie