Overnachten

Sandton Hotel Eindhoven City Centre

Sandton Hotel Eindhoven City Centre

Sandton Hotel Eindhoven City Centre is gelegen in de binnenstad van Eindhoven, schuin tegenover het beroemde Van Abbe Museum. Het bekende Parktheater, het Philips Muziekcentrum, het PSV Stadion, en de Genneper Parken bevinden zich op loopafstand van het hotel. Een verrassend en comfortabel hotel met een sfeervolle inrichting.

 

45 km

43 minuten rijden

Hampshire Hotel Parkzicht

Meneer Van Eijck

De gastvrije ontvangst door de medewerkers en de warme sfeer in het restaurant zullen bijdragen aan een prettig verblijf. Hotel Meneer Van Eijck beschikt over een uitstekende keuken. Of u nu komt voor lunch, diner of borrel, het keukenteam staat op elk moment voor u klaar. ’s Ochtends kunt u gebruik maken van een heerlijk ontbijtbuffet.

 

25 km

27 minuten rijden

NH Hotel Waalwijk

NH Hotel Waalwijk

Beleef een warm welkom bij het NH Waalwijk. Dit gezellige hotel is ideaal gelegen tussen Tilburg en Den Bosch en op slechts korte afstand van attractiepark de Efteling. Degenen die op zoek zijn naar frisse lucht, zullen met genoegen het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen bezoeken, dat vlak in de buurt ligt.

 

15 km

20 minuten rijden

Auberge du Bonheur

Auberge du Bonheur

De kamers zijn uniek ingericht en hebben een rustieke sfeer. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd en biedt heerlijke keuzes om de dag goed te beginnen. Keer voor lunch en diner terug naar het bekende restaurant Auberge Du Bonheur. Proef de verse ingrediënten terwijl u geniet van een prachtig uitzicht over de tuinen. Het restaurant is op zondag gesloten.

 

6 km

10 minuten rijden