Geniet van een Ontspanningsmassage bij SpaPuur

Ontspanningsmassage: voor algehele ontspanning

Last van stijve en pijnlijke spieren? Breid uw dagje sauna bij SpaPuur dan eens uit met een Ontspanningsmassage. De Ontspanningsmassage is de meest populaire massage van SpaPuur en dus zeker een aanrader! Na de Ontspanningsmassage bij SpaPuur voelt u zich gegarandeerd als herboren. 


Wat houdt een Ontspanningsmassage in?

Zoals de naam al zegt is een Ontspanningsmassage vooral gericht op ontspanning. Uw spieren worden met strijkbewegingen gemasseerd. Dat voelt niet alleen fijn aan voor uw spieren, maar het werkt ook nog eens heel erg ontspannend. U zult niet de eerste zijn die in slaap valt tijdens een Ontspanningsmassage! Bij een Ontspanningsmassage van 25 minuten wordt uw rug gemasseerd. Bij een Ontspanningsmassage van 50 minuten wordt uw gehele lichaam gemasseerd.

Hoe gaat de Ontspanningsmassage in zijn werk?

Zodra u de ruimte binnenkomt, hangt u uw badjas op aan een haakje en neemt u plaats op de massagebank. U wordt toegedekt met een deken of als het wat warmer is, met een handdoek. Wij werken alleen met professionele masseurs die gecertificeerd zijn om Ontspanningsmassages te geven. Heeft u blessures of andere klachten? Geef dit dan door aan onze masseurs, dan kunnen zij hier rekening mee houden tijdens uw Ontspanningsmassage.


 

Ontspanningsmassage bij SpaPuur

Overtuigd? Reserveer nu alvast uw Ontspanningsmassage in combinatie met een dagentree. Maak hieronder de keuze tussen een massage van 25 en 50 minuten en kom een dagje ultiem ontspannen bij SpaPuur!

Ontspanningsmassage 25 minuten
35.95 p.p.
Ontspanningsmassage 50 minuten
64.95 p.p.