Badkledingdagen

Wel genieten van een ontspannen dagje wellness, maar liever niet bloot in de sauna? Kom dan genieten in badkleding! Vanaf september heeft SpaPuur naast elke 1e en 3e dinsdag van de maand ook elke 1e zondag van de maand badkledingdag.

Bloot in de sauna
Er zijn mensen die nog niet van een heerlijk Dagje Wellness hebben genoten, omdat de gedachte aan bloot hen tegenhoudt.  Dit is erg jammer, want het is dé perfecte manier om lekker te ontspannen.

In de eerste plaats kunt u natuurlijk naar de badkledingdagen komen om te wennen of omdat u dat zelf prettiger vindt. Maar wij adviseren u ook naar de normale dagen te komen. Natuurlijk is het even wennen, maar u zult snel merken dat een dagje wellness helemaal niet zo bloot is als  u misschien denkt. Alleen in de sauna’s en baden heeft u de badjas uit. In het restaurant, in de tuin en terwijl u loopt heeft u gewoon uw badjas aan. Hiernaast is SpaPuur een gemoedelijk resort waar u zich snel prettig zult voelen.


Tip: bekijk ook ons voordelige arrangement voor de badkledingdagen!

Onbekommerd genieten op een badkledingdag? Boek dan dit complete arrangement voor 2 personen inclusief heerlijke lunch, diner en 2 drankjes naar keuze.

Reserveer direct

Op de volgende data is het badkledingdag:

  
2015               Eerste dinsdag       Derde dinsdag        Zondag 
Januari6 januari20 januari 
Februari 3 februari17 februari 
Maart 3 maart17 maart 
April 7 april21 april 
Mei5 mei19 mei 
Juni2 juni16 juni 
Juli7 juli21 juli                        
Augustus4 augustus18 augustus               
September1 september15 september           6 september  
Oktober6 oktober20 oktober                4 oktober  
November3 november17 november            1 november 
December1 december15 december             6 december

Neem alvast een kijkje bij SpaPuur!