Badkledingdagen

Gaat u liever in badkleding onze sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten in? Dat kan! SpaPuur heeft iedere dinsdag en eerste zondag van de maand badkledingdag.

Op badkledingdagen kunt u van al onze wellnessfaciliteiten genieten in uw badkleding. In de restaurants, de loungeruimtes, de rustruimtes en op de terrassen is het dragen van een badjas over de badkleding verplicht. Mocht u zelf geen badjas hebben, dan kunt u deze ook bij ons huren. SpaPuur heeft geen gescheiden kleedruimtes.

Wanneer is het badkledingdag bij SpaPuur?


Maand Dinsdag Zondag
Maart 2017
7, 14, 21, 28 5
April 2017
4, 11, 18, 25 2
Mei 2017
2, 9, 16, 23, 30 7
Juni 2017
6, 13, 20, 27 4
Juli 2017
4, 11, 18, 25 2
Augustus 2017
1, 8, 15, 22, 29 6
September 2017
5, 12, 19, 26 3

Badkledingdagen bij onze andere resorts

Wilt u wel graag in badkleding ontspannen, maar komen deze dagen nét niet uit? U kunt natuurlijk ook bij een aantal 'zusjes' van SpaPuur genieten van een dagje sauna in badkleding. Bekijk de websites van de resorts voor een overzicht van alle badkledingdagen.

Badkledingdagen bij de Zwaluwhoeve

Bij de Zwaluwhoeve in Hierden (bij Harderwijk) is het iedere dinsdag, eerste en derde zondag en tweede en vierde donderdag van de maand badkledingdag. 

Badkledingdagen bij Elysium

Bij Elysium, gelegen tussen Rotterdam en Den Haag, is het iedere maandag is het badkledingdag.

Badkledingdagen bij de Veluwse Bron

Iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij de Veluwse Bron in Emst.

Naar de sauna met badkleding

Veel mensen zijn nog niet bekend met een dagje wellness. Maar liefst 80% van de Nederlanders is nog nooit geweest. Een hele dag bloot tussen allemaal vreemden in wellnessfaciliteiten zoals sauna’s en (zwem)baden is wellicht een beetje een vreemd idee. Daarom organiseren veel wellnesscentra badkledingdagen. Bij SpaPuur is het iedere dinsdag en eerste zondag van de maand badkledingdag. Op badkledingdag is het dragen van badkleding verplicht.

Sauna en badkleding

Door badkledingdagen te organiseren willen we een dagje sauna voor iedereen toegankelijk maken. Dat veel mensen niet komen genieten van een pure dag ontspanning omdat de drempel te hoog is vanwege het bloot zijn vinden we zonde. Een dagje sauna is namelijk naast pure ontspanning ook heel gezond:

  1. - Voelt aan als een dag vakantie
  2. - Verhoogt de weerstand
  3. - Goed voor de luchtwegen
  4. - Helemaal tot rust komen
  5. - Tijd voor uzelf