Elk bad heeft zijn eigen uitwerking en nut. Bekijk welke baden er zijn en welke werking ze hebben.

 • Zoutwaterbad

  Het bad wordt gevuld uit de eigen bron met daaraan toegevoegd zogenaamd bitterzout. De verhoogde waterdichtheid en een temperatuur van max. 37 °C hebben een zeer rustgevende en weldadige werking.

 • Caldarium

  Het Caldarium is een verwarmd bad met een temperatuur van 36°C en verwarmde zitbanken buiten het bad. Door de hoge luchtvochtigheid heeft het Caldarium een ultieme werking op lichaam en geest. De geur van lavendel zorgt voor een serene rust.

   

   

   

   

   

 • Whirlpools

  De Whirlpools zijn verwarmde zitbaden met een geïntegreerd luchtdoseringssysteem. Deze baden hebben een temperatuur van max. 36 °C . Onze buitenwhirlpool is max. 34 °C. U kunt er met maximaal 5 personen tegelijk gebruik van maken.

   

 • Dompelbad

  In dit bad kunt u zich, na het afspoelen onder een van de douches, dompelen in koud water van 16 à 17 °C. Het is zeer bevorderlijk voor de doorbloeding van de huid.

 • Binnen- en buitenbad

  Ons centrale zwembad heeft twee doorgangen naar buiten/binnen en is zeer sfeervol geïntegreerd in het hart van ons complex. De ideale zwemtperatuur ligt rond de 30 °C.

   

 • Turks-Romeins stoombad

  Het Turks-Romeins stoombad is een warmteruimte van minimaal 60°C. De zeer hoge luchtvochtigheid, veroorzaakt door ingeblazen stoom, zorgt in combinatie met de vernevelde mintgeur voor een zeer aangename, weldadige, rustgevende werking.