Arrangementen

Er zijn 9 arrangementen die aan uw zoekopdracht voldoen.

Naam Arrangement Vanafprijs  
Culinair Wild Arrangement

Culinair Wild Arrangement

Ontspan en kom culinair genieten! Geniet van een dagje wellness inclusief een (wild) hoofdgerecht naar keuze, Hot Chocolate Massage en sluit de dag af met een glas wijn, tapbier of frisdrank naar keuze.

p.p. vanaf 59,95
Puur Genieten voor 2

Puur Genieten voor 2

Kom samen genieten van een heerlijk dagje ontspanning. Wilt u liever lunchen of dineren? En kiest u een massage of facial? Met dit arrangement kunt u alle kanten op.

p.p. vanaf 57,50
Spa & Avond

Spa & Avond

Laat de drukte van de dag los en kom in de avond helemaal tot rust bij SpaPuur. Met dit arrangement geniet u ook nog eens van een heerlijk dinerbuffet of hoofdgerecht naar keuze om uw avond compleet te maken!

p.p. vanaf 27,95
Spa & Beauty

Spa & Beauty

Dagje wellness combineren met beauty? Geniet van een Spa & Beauty inclusief Facial of epileren, verven van wenkbrauwen en geniet van het Afterbeauty verwenmomentje.

p.p. vanaf 39,95
Spa & Culinair

Spa & Culinair

Geniet voor slechts €29,95 van een dagje wellness én een lunchbuffet. U betaalt dus maar €3,- voor een heerlijke maaltijd!

p.p. vanaf 29,95
Spa & Ontspanning

Spa & Ontspanning

Bent u toe aan ontspanning? Verwen uzelf met een dagje wellness inclusief heerlijke behandeling of massage en een namiddag ontspanningslekkernij.

p.p. vanaf 42,50
SpaPuur Compleet

SpaPuur Compleet

Laat u in de watten leggen bij SpaPuur. Inclusief koffie/thee of smoothie met lekkernij, massage & behandeling naar keuze, dinerbuffet, slippers en huur van badjas en handdoek.

p.p. vanaf 89,95
Wild Verwen Arrangement

Wild Verwen Arrangement

Verwen u zelf met een behandeling én massage naar keuze. Culinair zal u niets missen met het heerlijke (wild)hoofdgerecht naar keuze of deelname aan ons dinerbuffet.

p.p. vanaf 79,95
Wild Wellness Arrangement

Wild Wellness Arrangement

Toe aan ontspanning? Hier ontspant u en verbetert u uw welzijn. Geniet van een heerlijk dagje, inclusief een belegd broodje of lunchbuffet en van de Fish Spa behandeling.

p.p. vanaf 29,95