Over ons

Pure Ontspanning en Brabantse gezelligheid in een sfeervolle Thermen.

Voor een ontspannen wellnessdag bent u bij SpaPuur aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende sauna’s zoals een Finse sauna, een Kelo sauna, een Himalaya Kristalzoutsteencabine en een infraroodsauna.

Centraal gelegen in onze thermen vindt u een mooi zwembad. Dit zwembad loopt van binnen naar buiten. Het zwembad kunt u oversteken via een brug waarna u in een rustcabine komt waar u kunt relaxen op heerlijke ligstoelen. Vanuit uw ligstoel kunt u genieten van het fraaie uitzicht op de tuin. SpaPuur is de opgietsensatie van Brabant!

Geniet van onze arrangementen
Maakt u graag een hele dag gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in combinatie met een beautybehandeling of een massage? Wij hebben diverse arrangementen.

Gastronomisch genieten
Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. In het restaurant is er ruime keus aan gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van verse, seizoensgebonden producten.

Nóg langer genieten
Combineer uw bezoek met een overnachting in een nabij gelegen hotel. Bekijk hier de overnachtingsmogelijkheden of informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Goed bereikbaar
SpaPuur is prima bereikbaar: centraal gelegen aan de rand van Tilburg. Klik hier voor een routebeschrijving.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld u aan en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief.